Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Beszerelő kerettel nem jelenthet gondot a gyári hangszóró, rádió csere

Admin. 2021 January 18. 21:43

Beszerelő keret, minőségi kivitelben, kedvező áron, egyszerűsítse le a gyári rádió, hangszóró cseréjét megbízható alkatrészekkel!

Egyes gépjármű tulajdonosok nem igazán elégedettek autójuk gyári hangszóróival, rádiójával. Szívesen lecserélnék modernebb eszközökre a szerkezeteket, azonban a beépítéssel kapcsolatban akadályokba ütközhetnek, hiszen az új rádiónak, hangszórónak pontosan kell illeszkednie a régi helyére. A rossz illesztés később komoly hibákat eredményezhet, ráadásul az új szerkezetek így bármikor elmozdulhatnak a helyükről. Amennyiben Ön is szeretne váltani, és praktikus megoldást keres a szereléshez, ajánljuk figyelmébe a kínálatunkból a beépítő kereteket!

A beszerelő keretek praktikus megoldást biztosítanak a cseréhez. Az alkatrészek felhasználásával egyszerűen illeszthetők az új rádiók, hangszórók a régi szerkezetek helyére. Elkerülhetők a beépítéssel kapcsolatos hibák, és az új eszközöket sem kell félteni. A beépítő keretek tulajdonképpen átalakítják a műszerfal vagy régi hangszórók helyét. Ez esetben nincs szükség hosszadalmas átalakításokra, házilag barkácsolt alternatívákra. A beszerelő keretek rendkívül megbízhatók, masszívak, amik hosszú éveken át gondoskodnak a rádiók vagy hangszórók megfelelő illesztéséről. A választékunkban többféle átalakító alkatrészt is találhat. Bármelyik terméket is választja, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz vele. Nagyon egyszerűen, gyorsan beszerelhetők.

A beépítő kereteknek köszönhetően a járműtulajdonosoknak nem kell lemondaniuk az új, modernebb rádiók vagy hangszórók telepítéséről. Ismerkedjen meg a választékkal, és rendelje meg az igényeknek megfelelő terméket! Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a praktikus alkatrészekért. Érdemes körbenézni a választékban, mert sok más hasznos autós kiegészítőt is találhat nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.