Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A visszapillantó monitor előnyeiről bővebben

Admin. 2020 June 09. 21:27

Az autós kiegészítők kínálatában manapság nagyon sok praktikus eszközt lehet találni, amik kényelmesebbé és sokkal biztonságosabbá teszik az utazást. Amennyiben Ön is szeretné bővíteni ilyen kiegészítővel a gépjárművét, ajánljuk figyelmébe választékunkból a Phonocar 10" HD visszapillantó monitort

A Phonocar 10" HD visszapillantó monitor egy nagyon hasznos, többfunkciós eszköz, ami többek között beépített kamerával, tolatókamera csatlakoztatási funkcióval, Bluetooth modullal és multimédiával is rendelkezik. Az autós kiegészítő legnagyobb előnye, hogy rögzíti az utazást, így, ha bármilyen gond lenne, esetleg baleset következne be, a járművezetőnek videós bizonyítéka lesz az esetről. Ez óriási könnyebbséget jelent az autósoknak, hiszen a kényes ügyeket így egyhamar le lehet zárni. A visszapillantó monitor nagyon megbízható, minőségi eszköz. Rendkívül gyorsan, egyszerűen telepíthető, alkalmazását pedig nagyon könnyen el lehet sajátítani. A termékkel a videó rögzítésen kívül lehetőség van médiatartalom lejátszására. A visszapillantó monitor Android 5.1 operációs rendszerrel rendelkezik, amivel nem jelent gondot a navigáció használata sem. Ebben a formában sokkal kényelmesebb lesz követni az útvonalat a programban. A termék könnyen áthelyezhető másik gépjárműbe, így, ha a jövőben vásárol új autót, abban is fogja tudni használni. A Phonocar 10" HD visszapillantó monitor hosszú távon ki fogja szolgálni, ezért a kiegészítő megvásárlására befektetésként is tekinthet. A termék személygépkocsikon kívül kisebb buszokhoz, teherautókhoz is ideális.

Legyen Önnek is modern, praktikus eszköze az autójában, szerezze be kínálatunkból a Phonocar 10" HD visszapillantó monitort, és tapasztalja meg előnyeit a mindennapokban! Garantáljuk, hogy elégedett lesz új autós kiegészítőjével. Választékunkból könnyedén megrendelheti a terméket. Ha bővebb információkra lenne szüksége a visszapillantóról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.