Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Élvezze az utazást a megfelelő hangszigeteléssel!

2016 March 22. 20:01

Ön halk gépjárművet szeretne, de emellett szeret igényes zenét tekintélyes hangerővel hallgatni? Sajnos a gyári autókban a jó hangszigetelés és a jó minőségű hangrendszer nem mindig található meg egyszerre, de egy kis utómunkával jelentős zajcsökkentést tudunk végrehajtani autónkon.Az autó hangszigetelést mindenképpen szakértőre kell bízni, hiszen a „sufni tuning” nem fog olyan kiváló eredményhez vezetni. Hiszen ha túl sok, vagy ha túl kevés szigetelő anyagot használunk, egyik sem hoz jó eredményt, ezért érdemes tapasztalt autó hangszigetelésben járatos műhely segítségét kérni.Az egyik leggyakrabban használt szigetelő anyag a bitumen lap, ami hatékonyan csillapítja a fémen visszaverődő, hátrafelé tartó hangot. Hatékony autó hangszigetelést tudunk elérni ilyen anyagok használatával. A kocsi belsőt megfelelő módon kell bevonni rezgéscsillapító anyaggal, hogy az hatékonyan szigeteljen.Ha autó hangszigetelésre van szüksége, hogy az utazás maximálisan komfortos lehessen, keressen fel minket, hiszen szüksége lehet a mi tapasztalatunkra és hozzáértésünkre, kiváló minőségű termékeinkre!

autohificentrum.hu

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.