Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Mire kell figyelni az autórádió kiválasztásakor?

2015 June 18. 19:44

Autórádiót szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy pontosan milyen típus mellett döntsön? Vásároljon nálunk minőségi fejegységet! Érdemes jól átgondolni a választást, hiszen nem érdemes olyat vásárolni, amit nem használ ki teljesen, de az sem jó, ha hiányérzete marad a berendezés kapcsán.Elsősorban fontos különbséget tenni a két dines fejegység és a két dines multimédiás autórádió között, ezt a két típust azért érdemes külön említeni, mert más funkcióval rendelkeznek. A hagyományos két dines fejegység, megjelenését tekintve, dupla magasságú, mint a klasszikusan ismert típusai, tudásukat tekintve pedig nagyjából azonosak. A multimédiás fejegységek több funkcióval rendelkeznek, de ebbe akkor érdemes igazán bele fektetni, ha tényleg az összes előnyét ki tudjuk használni.Gondolja át jól, hogy milyen berendezésre van szüksége! Böngésszen webáruházunkban, válogasson a minőségi, márkás termékek között!Vásároljon akár most két dines fejegységet! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

autoradio

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.