Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Fogyasztás csökkentés üzemanyag adalékkal

2014 June 14. 23:47

Az autó fogyasztásának csökkentése minőségi üzemanyag adalékkalNapjainkban a folyamatosan növekvő benzinárak mellett az autós közlekedés és munkavégzés megterhelő anyagi következményekkel jár a tulajdonosok számára, azonban a mai modern és korszerű újításoknak és technológiai innovációknak köszönhetően léteznek megoldások autónk fogyasztásának csökkentésére.Az autó fogyasztásának csökkentése számos módszerrel lehetséges, azonban a minőségi üzemanyag adalék használatával más kedvező körülményeket is teremthetünk autós közlekedésünk során. A Spuri üzemanyag adalék számos kedvező tulajdonsággal és hatással rendelkezik:

  • Eltávolítja az üzemanyagtankban lévő koszos kiválásokat, leülepedéseket.
  • A tökéletesebb égés miatt salakanyag mentes lesz a kipufogógáz, így csökken a környezetszennyezés.
  • Dinamikusabbá válik a motor, könnyebb a hidegindítás, kiegyensúlyozott alapjárat, jobb gyorsulási paraméterek érhetőek el.
  • Nő a robbanási energia, de a nagy hőfokon és nyomáson kialakult cseppkenés és polírozó hatás miatt a kipufogó gáz és a motor hőmérséklete csökken. Elsősorban munkává, és nem hőenergiává alakul az üzemanyag.

Tekintse meg weboldalunkon Spuri üzemanyag adalék kínálatunkat és csökkentse hatékonyan autója fogyasztását, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

autohificentrum.hu

http://autohificentrum.hu/fogyasztas-csokkentes-adalekok/motorlife

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.