Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Közlekedjen egyszerűen a városban összecsukható elektromos biciklivel!

Admin. 2019 December 10. 01:02

Az elmúlt időszakban különösen nehézkessé vált a közlekedés Budapest belvárosában. Egymást érik az építkezések, ráadásul rendkívül nehéz parkolóhelyet találni. Mindezek miatt nem véletlen, hogy a legtöbb ember csak metróig közlekedik autóval, majd onnan tömegközlekedéssel megy tovább úticélja felé. Sokaknak fontos, hogy a belvárosban gyalogosként is gyorsan tudjanak közlekedni, hiszen egyeseknek nagyon szűkös az időbeosztásuk. Ha Önnek is fontos szempont ez, közlekedjen egyszerűen a belvárosban összecsukható elektromos biciklivel!

Az összecsukható elektromos biciklivel könnyedén közlekedhet a belvárosi kerületekben. Az eszközökkel rengeteg időt nyerhet, ráadásul nem fáradhat el a gyaloglásban, szinte megszűnnek a távolságok a különböző helyek között. Az összecsukható elektromos bicikliket nagyon könnyű szállítani, autóban és a tömegközlekedési járműveken egyaránt.

Utazzon kényelmesen és stresszmentesen a belvárosban is, ehhez válassza az összecsukható elektromos bicikliket! A járműveket megvásárolhatja választékunkból. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.