Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Autóriasztó berendezések

2014 September 29. 16:01

Az autótulautohificentrum.huajdonosok egyet értenek abban, hogy a megvásárolt gépjármű biztonságánál nincs fontosabb. Ma már sajnos egy autótolvaj könnyedén feltöri a zárat és eltulajdonítja gépjárművünket, ha nincs meg a megfelelő biztonságtechnika, riasztóberendezés az autóban. Az autóriasztó berendezések ma már nem csupán a riasztót tartalmazzák, hanem számos hasznos biztonságtechnikai kiegészítőt, így érdemes mindegyiket alkalmazni.Az autóriasztó berendezések a beépített riasztó mellett központi zár vezérlést és autókeresési funkciót is tartalmaznak, amely segít megtalálni a gépkocsit rablás esetén a riasztó jelei alapján. A riasztóberendezés az ajtók zárása mellett gondoskodik az ablakok zárásáról is, hiszen ezt is gyakran elfelejtjük. Talán a legfontosabb funkciója az immobiliser, vagyis a motortiltás, amely feltörés esetén blokkolja a motor indítását.Ha Önnek is fontos gépjárműve biztonsága, lássa el a legmodernebb autóriasztó berendezéssel autóját! Megbízható autóriasztó berendezések széles választékáért tekintse meg webáruházunk kínálatát! Keressen minket kérdéseivel!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.