Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

A két DIN-es autós multimédia jellemzői

2014 October 16. 21:34

Modern világunkban a folyamatosan fejlődő technikai újításoknak köszönhetően a különféle használati, szórakoztató és luxus eszközök terén csupán a képzeletünk és pénztárcánk szabhat határt, hiszen szinte minden igényt kielégítő széles piaci kínálat várja az érdeklődőket.Az autós multimédia eszközökkel kapcsolatban egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik, amely a különböző neves gyártókat is a fejlesztésre és újabbnál újabb termékek forgalomba hozására ösztönzi, melyek közül az egyik legújabb generációt a két DIN-es autós multimédia eszközök jelentik.

  • autohificentrum.huA DIN az autóban kialakított helyet jelenti, amely esetében a két DIN két autórádiónyi helyet jelent, melynek következtében olyan járművekben helyezhető el az ilyen paraméterekkel rendelkező multimédiás eszköz, melyekben megoldható vagy gyárilag megoldott a kialakítás.
  • Rögzítő keret segítségével behelyezhető, valamint ISO csatlakozó szükséges hozzá.
  • DVD, CD olvasásra alkalmas eszközök, melyekben gyakran navigációs funkció is helyet kapott.
  • Egyéb jellemzők és lehetőségek.

Válasszon Ön is igényeinek megfelelő korszerű két DIN-es multimédiás eszközt autójába, melyekről bővebb tájékoztatásért és széles termékkínálatért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.