Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Kinek ajánljuk az autó DVD-t?

2015 December 10. 22:38

Az autó DVD kiváló unaloműző lehet a megfelelő helyzetekben, akár az autó sofőrjének, akár az utasoknak.Az autó DVD leginkább azoknak a sofőröknek ajánlott, akiknek hivatásuk a vezetés: így például a kamionsofőröknek, vagy akár taxisofőröknek remek választás lehet, hisz két fuvar között, vagy a pihenés időszakában, a várakozás ideje alatt nagyon jó időtöltést kínálhat az autós DVD lejátszó.A hivatásos sofőrök mellett azoknak is ajánljuk ezt az eszközt, akiknek gyermekeik vannak, és gyakran utaznak nagyobb távolságokba. Ilyen hosszabb, több órás utakon nehéz lekötni a gyermekek figyelmét, ezért jó ötlet lehet egy autó DVD beszerezése. Egyszerű megoldás egy kis problémára: egy mesével sokkal gyorsabban telik majd az idő!Kitűnő ajándék lehet egy autó DVD, amiből számos típust megtalál a kínálatunkban, többféle márka és képátmérő közül választhat! Lepje meg szeretteit vagy saját magát egy kifogástalan minőségű autó DVD-vel, hogy a hosszú utazások is komfortosan teljenek!

fejtámla monitor

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.