Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

KIYO üléshűtés és ülésfűtés: Önnek már van?

2017 August 07. 19:51

Autóval utazni egyértelműen kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb, mint a tömegközlekedési eszközöket igénybe venni. A még nagyobb komfort érdekében olyan extrákkal is érdemes felszerelni autónkat, mint amilyen a klíma berendezés, a multimédia vagy éppen egy sokoldalú fűtő-hűtő rendszer.Képzelje el, ahogyan a mínuszokkal támadó télben nem kell vezetés közben az autójában állig beöltözve dideregnie, hanem egy gombnyomásra máris élvezheti, ahogyan kellemes meleg veszi körül, már az indulásnál! Nyáron, kint tombol a kánikula, de Ön mégsem izzad, hiszen nem csak a klíma hűti az autót, de az ülése is kellemes hőmérsékletű, és nagyon jólesően képes felvenni a harcot a kinti meleggel.A KYIO ülésbe építhető szerkezet olyan kiegészítő berendezés, ami egyetlen autóból sem hiányozhat. Az utólag is az ülésbe építhető szerkezet télen ülésfűtésként, nyáron üléshűtésként működtethető, tetszés szerint állítható fokozatokkal.KYIO üléshűtés és ülésfűtés garantálja a maximális komfortérzetet az autóban! Tegye próbára Ön is, és rendeljen tőlünk bátran!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.