Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Hogyan válasszunk navigációt autónkba?

2014 January 14. 13:51

Napjainkban nagy segítség és kényelmes lehet, ha az autóba navigációs rendszert vásárolunk, főleg ha gyakran utazunk. De hogyan is válasszunk megfelelő eszközt? Mindenfelől hall az ember tanácsokat, tapasztalatokat, pletykákat, de vajon mi az igazság?

Néhány tanács a vásárláshoz:

  • Elsődleges szempont a szoftver minősége. Néhány termék nagyon megnyerő külsővel és számos multimédiás extrával rendelkezik, azonban ez nem szabad, hogy a navigációs feladat rovására menjen. Gyakran frissülnek a térképszolgáltatások, de ha jó alapot választunk, nem érhet meglepetés.
  • Lehetőség szerint válasszunk olyan darabot, aminek az akkumulátora 3-4 órát is bírja, illetve nem csak az autónkban, hanem a hálózatról is tölthető.
  • Számos navigációs eszköz képes már olyan extra szolgáltatásokra, mint például észlelni a forgalomnövekedést vagy útlezárást, továbbá a szokásos és jól ismert szövegek helyett már konkrét utcanevekkel is elnavigál minket a kis szerkezet.
  • Ne hanyagoljuk el azt a választási tényezőt sem, hogy könnyű, jól hordozható darabot válasszunk a megfelelő védőtokkal.

Természetesen a piac nagyon széles és mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelő navigációs eszközt autójába. Cégünk számos márka kifogástalan minőségű modelljét kínálja kedves vásárlóinak. Tekintse meg kínálatunkat!

http://autohificentrum.hu/navigaciok

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.