Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Az autó multimédiában minden megvan a tartalmas utazáshoz!

2018 September 21. 23:58

Az autó multimédia olyan kiegészítő, amit ma már egyetlen autótulajdonos sem nélkülözhet a járművéből. Ha Ön még csak gondolkodik az autó multimédia beszerzésén, röviden összefoglaljuk, hogy miért döntsön a vásárlás mellett.Az autó multimédia minden igénynek megfelel, ami csak egy utazás során felmerülhet mind az utasok, mind pedig a sofőr részéről. Kiváló és magas színvonalú szórakozást nyújt hang és képminőség szempontjából is. A felhasználói élmény magas szintjét a változatos és széleskörű beállítási lehetőségek is elősegítik. A zenehallgatás és a filmnézés is tökéletes élmény autózás közben. Az érintőképernyős,  több kamerás, hangolható kialakítás modern és sokoldalú berendezéssé teszi az autó multimédiát, amit egyedi hivatkozások, hasznos programok, Google asszisztens és még sok más, hasznos funkció színesíthet. A szórakozáson túl az autó multimédia a navigációban is közreműködik és biztonságosabbá teszi a közlekedést.Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül nálunk, és keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.