Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Az autó multimédiában minden megvan a tartalmas utazáshoz!

2018 September 21. 23:58

Az autó multimédia olyan kiegészítő, amit ma már egyetlen autótulajdonos sem nélkülözhet a járművéből. Ha Ön még csak gondolkodik az autó multimédia beszerzésén, röviden összefoglaljuk, hogy miért döntsön a vásárlás mellett.Az autó multimédia minden igénynek megfelel, ami csak egy utazás során felmerülhet mind az utasok, mind pedig a sofőr részéről. Kiváló és magas színvonalú szórakozást nyújt hang és képminőség szempontjából is. A felhasználói élmény magas szintjét a változatos és széleskörű beállítási lehetőségek is elősegítik. A zenehallgatás és a filmnézés is tökéletes élmény autózás közben. Az érintőképernyős,  több kamerás, hangolható kialakítás modern és sokoldalú berendezéssé teszi az autó multimédiát, amit egyedi hivatkozások, hasznos programok, Google asszisztens és még sok más, hasznos funkció színesíthet. A szórakozáson túl az autó multimédia a navigációban is közreműködik és biztonságosabbá teszi a közlekedést.Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül nálunk, és keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.