Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Az utakon könnyen történhet baleset, még akkor is, ha egy sofőr koncentrál és éber a volán mögött. Nem csupán emberek, de állatok is áldozatául eshetnek az autóbaleseteknek. Számtalan ütközést idéznek elő a semmiből előtűnő vadak, amik az úton akarnak áthaladni. Ilyenkor a sofőrnek ideje sincs reagálni, ha van egy kis lélekjelenléte, akkor elrántja a kormányt, viszont így az autója mellett magát is veszélybe sodorja. Évente több tízezer állatot ütnek el az utakon, aminek az állat és a jármű is kárát látja.

A Siren7 vadriasztó az ilyen balesetek kockázatát igyekszik minimalizálni. Ez a magyar találmány a közeledő állatot hanghatással figyelmezteti a veszélyre. A találmány hatósugara 300 méterre elér, a hangereje pedig 120 decibel.

A Siren7 vadriasztó használatával nem kell többet azon stresszelnie, hogy milyen állat ugrik ki a következő pillanatban az autó elé. Vásárolja meg, és kapcsolja be minden útja során a Siren7 vadriasztót, használja a vadpopuláció védelmére, valamint a saját biztonsága és a járműve épségének megőrzésére!

 

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.