Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Csökkentse autója fogyasztását!

2016 October 17. 22:30

Bár a modern autók esetében már fontos szempont a fogyasztási képesség is, ez a régebbi típusok esetében még nem mindig számított releváns tényezőnek, ezért gyakori, hogy egy gépjármű túl sokat fogyaszt. A fogyasztás csökkentésére több lehetőség is a rendelkezésünkre állhat:

  • Fémnemesítés – ez egy speciális kenőanyag segítségével történik, mely a fém felületébe épülve védi azt a kopástól és az elhasználódástól. A fogyasztás csökkentésében több szempontból is szerepet játszik, miközben a teljesítményt növeli.
  • Üzemanyag-fogyasztás csökkentése – ezzel a módszerrel a motor teljesítménye növelhető, miközben a belső lerakódások megakadályozhatóak, és ezzel párhuzamosan csökkenhet a fogyasztás!
  • Üzemanyag adalékok – elérhetőek benzines, dízel és gázüzemű motorokhoz is. Lényegében a motor tisztántartásában vesznek részt, illetve az üzemanyag jobb égésében és a teljesítmény növelésében játszanak szerepet!

Kínálatunkban mindhárom lehetőséget megtalálhatja, így, ha Önnek is fontos a fogyasztás csökkentése, keressen minket bizalommal!

close up detail of new car engine

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.