Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Sokat utazik autóval? Tegye élvezetessé útjait autóhifivel!

2018 August 29. 22:34

Sokan töltenek rengeteg időt az utakon, munka vagy más elfoglaltság miatt, ami rendkívül monotonná és fárasztóvá tud válni, mindezekből kifolyólag pedig nő a feszültség, ebben a formában pedig nem lehet megfelelően koncentrálni a vezetésre. Ha Ön is sokat vezet, és az unaloműzéshez a zenehallgatást választaná, ám nem akármilyen módon, fedezze fel autóhifi kínálatunkat!Autóhifi választékukban olyan berendezéseket találhat, amelyek kiváló zenei élménnyel ajándékozzák meg vezetés közben, ennek köszönhetően a leghosszabb út sem válhat monotonná. A berendezések modern műszaki paraméterekkel rendelkeznek, a gyártók kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a korábban megszokott zenei élménytől teljesen más hatást biztosíthassanak. Kedvenc zenéi hallgatása közben sokkal hamarabb el fog telni az utazással töltött idő!Válassza ki az igényeinek megfelelő autóhifit, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.