Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A minőségi zenehallgatás megnyugtató kényelme a sűrű forgalomban

Admin. 2019 September 03. 20:00

Zenét hallgatni sokan szeretnek vezetés közben, mert egyrészről nyugtató hatású is, másrészről viszont megtöri a monotonitást. Annak, aki rendszeresen bekapcsolja a kedvenc zenéit, viszont nem szabad megelégednie a gyárilag beépített autórádiókkal, hanem érdemes a minőségi zenehallgatásra törekednie és beszereznie egy fejegységet.

Annak, hogy van lehetőség jó minőségű zenét hallgatni, különösen nagy forgalomban, dugóban van jelentősége. Ilyenkor a legtöbb ember ideges, sietne, főleg, ha esetleg egy baleset miatt órákig alig halad az autópályán. Ilyenkor bizony fontos nyugtató hatással bír a zene, érdemes bekapcsolni arra, amit szeretünk. A fejegység vásárlásával egy kicsit bebiztosíthatjuk a szórakozásunkat az ilyen kellemetlen utakra.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, válogasson kedvére termékeink közül! Válassza Ön is a minőségi zenehallgatást vezetés közben is, szerezze be fejegységét tőlünk! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.