Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Autóbiztonság kamerával

2014 August 24. 15:13

autohificentrum.huAz autó biztonsága minden tulajdonos számára elsődleges szempont, hiszen gyakran a családdal, barátokkal együtt utazunk, így mások testi épségéért is felelünk. Az autóvezetés során számos olyan helyzet adódik, amikor valaki figyelmetlensége miatt baleset áldozatai leszünk, vagy akár szemtanúi vagyunk egy közúti balesetnek. Ilyenkor több jogi következménye is lehet a helyzetnek, így előnyt jelent, ha bizonyítékokkal is rendelkezünk a baleset körülményeiről.A menetrögzítő kamerák egy SD kártyára rögzítik az eseményeket, a hang felvételével együtt. A menetrögzítő kamerák úgy vannak kialakítva, hogy az autó rázkódása esetén zárolják a felvételeket, hogy ne törlődjön semmi a kártyáról. A menetrögzítő kamera hasznos kellék és bizonyíték lehet egy baleset esetén, így utólag könnyedén rekonstruálhatjuk, ki okozta az ütközést.Ha Ön is odafigyel a biztonságra autóvezetés során is, érdemes a menetrögzítő kamerát választania utazása rögzítésére! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.