Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Tolatókamerák a teherautók biztonságos parkolásához

Admin. 2019 May 13. 21:28

Egy teherautó az átlagosnál nagyobb jármű, amivel a közlekedés nehézkesebb, a parkolás trükkösebb. Egy rosszul kiszámított mozdulat következtében akár komolyabb károkat is okozhat más járművekben, vagy éppen magában a teherautóban, néhány eszköz használatával ezek a balesetek azonban hatékonyan kiküszöbölhetőek. Ilyen hasznos, sőt, nélkülözhetetlen eszköz a tolatókamera teherautók számára.

 

A tolatókamera működése a következőképpen történik: a beszerelt kamera teljes képet ad a vezető előtt lévő monitoron a teherautó mögötti térről, így bárhol biztonságosan lehet vele parkolni, tolatni.  Ennek köszönhetően a kamion nagy mérete sem jelent akadályt a parkolás, illetve tolatás során, mivel a sofőr minden részletre tud ügyelni, hiszen teljes rálátása van a mögötte lévő dolgokra.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szüksége van új tolatókamerára teherautójához, és rendeljen webáruházunkból! Megbízható termékeinket kedvező áron, rövid szállítási idővel tudja beszerezni. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.