Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A jó autós GPS.

2013 October 21. 19:22

Milyen a jó GPS?

Manapság az emberek nagy része be sem ül az autóba GPS nélkül. Sokan kirándulni, túrázni sem mennek, ha nincsen GPS-ük. A GPS akkor a legpraktikusabb, ha gyakran utazunk ismeretlen helyekre. A szerkezetnek megvan az az előnye a térképpel szemben, hogy nem kell állandóan nézni, hogy merre kell menni, hiszen hangos utasításokkal segít eljutni a célig.

A jó GPS könnyen kezelhető, átlátható menürendszerrel rendelkezik. Pontosan dolgozik és kellő hangossággal, érthetően adja az utasításokat. Megtalálja a legrövidebb és a díjmentes utakat egyaránt, ha arra van szükségünk.

Fontos továbbá, hogy mutassa az olyan helyeket, amikre szükségünk lehet az utunk során. Ilyen például a benzinkút, posta, parkoló, élelmiszer bolt, ATM, étkezde vagy szálláshely. Alapvetően a hordozhatóság is feltétele a jó GPS-nek, hiszen így gyalog- és biciklis túrákhoz is bátran használhatjuk. Ha ilyen alkalmakkor is használnánk, hosszú üzemidejű GPS-t vásároljunk, amely kisméretű és könnyű is egyben.

Ha megbízható navigációt keres, tekintse meg kínálatunkat!

http://autohificentrum.hu/navigaciok

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.