Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Oldja meg az autó hangszigetelését velünk!

2015 May 16. 15:00

autohificentrum.huAz autók működése különféle zajokkal jár, azonban a gyártók folyamatosan törekednek arra, hogy minél jobban ki tudják küszöbölni a közlekedés során fellépő zajokat.A motor működése, az autó rázkódása és a különböző alkatrészek egymáshoz ütődése, súrlódása mind zajforrást jelent. Az autógyártók ennek tompítására már gyárilag beépítenek a járművekbe olyan elemeket, melyek hangszigetelő tulajdonsággal bírnak.Az egyik ilyen megoldás például az autó belsejének hangszigetelő filccel történő borítása, de utólag is van lehetőség az autó hangszigetelés tökéletesítésére. Ezzel egy ügyesebb autótulajdonos maga is elboldogul, de ajánlott autószerelő segítségét kéri a hangszigetelő panelek beépítéséhez.Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válogasson minőségi autó hangszigetelésre alkalmas termékeinkből! Gondoskodjon saját és utasai kényelméről a mi segítségünkkel! Részletes tájékoztatásért keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy mindig komfortos legyen az utazás!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.