Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Ajánlatunk motorosoknak: tompított fényű LED fényszórók, tompított LEDek, LED szettek

Admin. 2019 March 08. 01:58

A motoros közlekedés szabályainak betartása, a hiánytalanul felszerelt járművek használata a balesetek megelőzését szolgálja. Sajnos sok esetben még ez sem elég ahhoz, hogy biztonságos legyen a közlekedés az utakon.

A tompított fényű LED fényszórók megléte és használata is azért fontos, hogy a motoros látható lehessen a többi közlekedő számára. Elsősorban nappali használathoz ajánljuk őket, a motorkerékpár láthatóságának biztosításához. A fényszórók használata nem csupán éjszaka vagy rossz látási viszonyok között kötelező ugyanis, hanem napközben is. A tompított fényű LED fényszórók nappali használata lehetővé teszi, hogy a szembejövő járművek sofőrjeit ne vakítsa el a túl erős fény, de észrevehető jelzést kapjanak az előttük lévő motorról.

Webáruházunkban ilyen tompított fényű LED fényszórókat, tompított ledeket, led szetteket vásárolhat meg kedvező áron, amennyiben új világításra van szüksége motorkerékpárjához! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, szívesen segítünk a választásban!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.