Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Ülésfűtés: Önnek már van?

2016 December 06. 21:00

Télen nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy kimozduljunk otthonunkból, még akkor is, ha autóval közlekedünk. A reggeli készülődés, indítás a bemelegedés időbe telik, ami mínusz fokokban nem kellemes. Az ülésfűtés olyan pluszt ad, amivel a téli utazás kellemesebb lesz, az autó pedig komfortosabb.Az ülésfűtés nem csupán gyárilag jár az autóhoz, hanem ma már olyan modelleket is árulnak, amelyeket utólag is be lehet építeni az ülésekbe, az ülés kárpitja alá. Ezek az ülésfűtések készülhetnek szénszálból vagy karbonszálból.A karbonszálas ülésfűtések több előnnyel is rendelkeznek, így habár kicsit drágábbak, megéri a befektetés. A karbonszálas típus párnáinak kialakítása olyan módon történik, hogy az eredmény szinte láthatatlan, a párna nem türemkedik ki a kárpit alól, így az egyben esztétikus és kényelmes is marad. A karbon szabható, alakítható, így a rögzítéshez szükséges lyukak, vágások is egyszerűen létrehozhatók. A párna egész felülete képes a hőtermelésre, így valóban nem kell dideregni vezetés közben, jól eső meleg árasztja el az egész testfelületet.Ülésfűtést keres? Forduljon hozzánk bizalommal!

Ülésfűtés

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.