Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Minőségi hangzás az autóban

2017 February 13. 21:27

Önnek is fontos, hogy élvezhető legyen a hangzás az autóban is? Csak akkor tud igazán ellazulni vezetés közben, ha nem kell a motor zaját hallgatnia, hanem helyette a kedvenc zenéje szól? Esetleg Ön egy valódi zeneértő műkedvelő, és nem tudja elviselni, ha torzul a hang? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolt, akkor bátran ajánljuk a Morel hangszórókat!

Az autó multimédiás egységeinek kiválasztása során mindenki számára más és más a prioritás, azonban ha Önnek az elsődleges célja a minőségi hangzás elérése, akkor a Morel hangszórókkal elégedett lesz. Ezek a termékek úgy lettek kialakítva, hogy a magas igényű vásárlók is élvezetüket leljék a használatukban, és bárki élvezhesse a tökéletes zenei élményt autózás közben is. Ha tartós, jó ár-érték arányú, kellemes megjelenésű termékre vágyik, akkor a Morel hangszórókat is vegye számításba!

Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat beszerezni az autó multimédiás egységei kapcsán, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A nálunk kapható termékekben biztosan nem fog csalódni!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.