Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A csendes, kiegyensúlyozott utazás titka

2013 December 18. 16:50

Túl zajos autója? Szeretné, ha nyugodtan, autózajtól mentesen utazhatna? Úgy érzi, a helyzet tarthatatlan, hiszen gépkocsija működés közben már zavaróan hangos?

Akkor a lehető legjobb helyen jár! Az Autohificentrum segít Önnek! Az autó hangszigetelése többféle módon történhet. Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek, hogy mik ezek!

A zajcsillapítás egyik eszköze például a bitumen lap, mely roppant kedvelt árfekvése és viszonylag könnyű alkalmazhatósága miatt. Kaphatók olyan termékek is, melyeket ecsettel, vagy festékszóróval lehet a kívánt területre felvinni. Ezen zajcsillapító anyagok használata szintén nem túl bonyolult, áruk azonban jóval magasabb.

A Dynamat cég által gyártott Xtreme zajcsillapító, speciális technikájának köszönhetően nagyon tartós és hatékony megoldást nyújt, így a Dyna Xorb is, melyet leginkább a hangszóróknál alkalmaznak.

Ön is autója zajcsillapításán gondolkodik? Keressen fel bennünket elérhetőségeinken és kérje útbaigazításunkat!

http://autohificentrum.hu/csillapitas/

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.