Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Az autó védelmének módjairól bővebben

2016 September 10. 00:42

A különböző autóriasztók nagy segítséget nyújtanak az autó tolvajok dolgának megnehezítésében, de ehhez jól meg kell gondolni, milyen modellt szereltetünk be az autóba, és nem árt így is elővigyázatosnak maradni.A hangos vagy néma autóriasztókat kiegészíthetjük kormányzárakkal, autózárakkal is, de jó tudni, hogy ezeket azért nem nehéz hatástalanítani, és inkább az időhúzás szempontjából lehetnek célra vezetőek. Lehetőség van olyan rejtett kapcsolók, gombok beépítésére is, amelyek aktiválása nélkül nem lehet elindítani az autót. Ez a megoldás nem igazán elterjedt, viszont annál hatásosabb és több órányi plusz munkával is megdolgoztathatja a gyanútlan tolvajt.Alkalmazható még GPS is, ami megmutatja az autó helyét, így könnyebb megtalálni azt, ha ellopták, de számolni kell azzal, hogy bizonyos körülmények között nem képes jelezni például mélygarázsban. A legdrágább autóvédelmi eszköz az elektronikus és mechanikus védelem együttesei. Ez egy modern, beépíthető rendszer, ami megbízható védelmet nyújt.Autóriasztót keres, esetleg egyéb kiegészítőket? Autóhifi, autó multimédia és még sok más várja! Tekintse meg kínálatunkat!

riasztó

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.