Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Védje autója épségét parkolást segítő lézerdetektorral!

2015 August 05. 20:43

Az autó fontos és hasznos része a mindennapoknak, nélküle nem tudnánk kényelmesen, gyorsan utazni vagy sürgős helyzetekben nagyobb távolságokra lévő helyekre eljutni. Egy saját kocsi fenntartása azonban jelentős anyagi áldozatokat követel, így nem árt gondoskodni arról, hogy biztosítsuk autónk épségét.A karosszérián esett kisebb-nagyobb sérülések, karcolások javítása szintén költséges dolog, mely jelentős kiadással járhat. Egy szerencsétlen parkolás alkalmával könnyű elcsúfítani a karosszériát és vele együtt autónk küllemét. Szerencsére van megoldás arra, hogyan tegyük egyszerűbbé és biztonságosabbá a parkolást!Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon parkolást segítő lézerdetektort! Ennek a kis szerkezetnek a segítségével magabiztosan leparkolhatja autóját bárhol, anélkül, hogy a járdaszegély, fal vagy egyéb akadály kárt tenne benne.Keressen minket bizalommal parkolást segítő lézerdetektorral kapcsolatban, és szerezzen be minden szükséges kiegészítőt autójába, mely a biztonságos és komfortos utazáshoz elengedhetetlen!

Parkolássegítő, lézerdetektor

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.