Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Hogyan varázsolja a hosszú autóutakat élvezhetőbbé?

2016 January 08. 21:46

Sok család esetében megesik, hogy a lakhely és gyermekek iskolája, óvodája igen nagy távolságban mérhető. A hajnali koránkelés kimerítő lehet egy gyermek számára, és gyakran válhat ingerültté, agresszívvá a kimerítő utazások miatt. Azonban egy praktikus megoldással mind a gyerekek utazását és szórakozását, mind a sofőr nyugalmát és koncentrációs képességét megőrizhetjük, komfortosabbá tehetjük.Az autó DVD nem új találmány, sok-sok éve létezik a piacon. Azonban régi, korszerűtlen társaival ellenben a modern technológián alapuló autó DVD-k sokkal költséghatékonyabb és energiatakarékosabb megoldást képesek biztosítani.Az autó DVD segítségével élvezetesebbé teheti gyermeke és más utasok utazását, de akár oktatási jelleggel is alkalmazhatja, hiszen az autó DVD segítségével bármilyen dokumentumfilmet, történelmi filmet, mesés oktatóanyagot vagy akár nyelvi oktatást képes lejátszani, sok más opció mellett.Ne hagyja, hogy a reggelek stresszesen induljanak sem az Ön, sem pedig gyermeke számára! Nézzen körül nálunk, és biztosítson komfortos utazást az egész családnak!

auto DVD hosszú utakra

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.