Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

A Phoenix Gold újra elérhető Magyarországon!

Admin. 2020 August 28. 23:26

Manapság nagyon sokféle mélynyomó, erősítő, hangszóró érhető el az autóhifik választékában. Több márkával is találkozhatnak a vevők, akik közül sokaknak nincsen túl sok tapasztalatuk a gyártók berendezéseivel kapcsolatban. Igyekeznek még a vásárlás előtt tájékozódni a legjobb termékekről, azonban ez rengeteg időt, energiát felemészt, erre pedig nem mindenkinek van kellő kapacitása. Amennyiben Ön is minőségi eszközöket keres az élvezetesebb zenehallgatáshoz, és gyors ajánlásra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe a Phoenix Gold termékeit!

A Phoenix Gold eszközeiben garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A régi, tradicionális amerikai márka újra elérhető Magyarországon, erről pedig nem érdemes lemaradni. A Phoenix Gold egyedülálló, valóban minőségi zenei élményt nyújt az autózás során. Nagy dinamika, erős basszusok, tiszta hangzás jellemzik a márkát, tehát maximálisan megfelel a vásárlói elvárásoknak. A választékunkban minden elemét megtalálhatja a rendszernek. A Phoenix Gold hangszórók, mélynyomók és erősítők együtt igazán lehengerlők, a hangzás teljesen el fogja varázsolni az utasokat is. Ha esetleg jó tanácsokra lenne szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, kollégáink készséggel fognak segíteni abban, hogy a megfelelő Phoenix Gold mélynyomó, erősítő, hangszórók kerüljenek majd a kosárba. A Phoenix Gold megbízható termékeket biztosít a vásárlóknak, amik hosszú éveken át gondoskodni fognak a minőségi zenehallgatásról az autóban.

Tapasztalja meg Ön is a márka előnyeit, és rendelje meg kínálatunkból a kiválasztott termékeket! Webáruházunkban könnyedén és gyorsan hozzájuthat a Phoenix Gold erősítőkhöz, mélynyomókhoz, hangszórókhoz. Érdemes körbenéznie webshopunkban, mert ezen kívül sok más praktikus autós kiegészítőt is találhat választékunkban, amikkel még élvezetesebb lesz a vezetés. Természetesen az akciókról sem feledkezünk meg! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.