Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Miért döntsön a DLS termékei mellett?

2018 October 19. 18:30

Amikor a gépjármű tulajdonosok szeretnék élvezetesebbé tenni utazásaikat és ehhez hangszórókat, mélysugárzókat és erősítőket vásárolnának, természetes, hogy a legjobb márkájú termékeket keresik, amelyek hosszú éveken át biztosítják a valódi koncertélményt autójukban. Ha Ön is régóta kutat az említett készülékek után, ismerkedjen meg a DLS mélysugárzóival, erősítőivel és hangszóróival!A svéd DLS termékek csúcsminőséget képviselnek, korszerű, a hagyományostól eltérő alapanyagok és modern technológia felhasználásával készülnek. A gyártó szakemberei folyamatosan kísérleteznek annak érdekében, hogy minél tökéletesebb és kellemesebb hangzást képviseljenek a jövőben a hangszórók, a mélysugárzók és az erősítők, vagyis a DLS esetében rendszeresen találkozhatnak a vevők különleges innovációkkal.A DLS termékek egységes, kiforrott hangzásvilágot képviselnek, amelyek garantálják vezetés közben az élvezetes zenehallgatást, torzítás nélkül. Tapasztalja meg Ön is a DLS termékek előnyeit, korszerűsítse gépjárművét a készülékekkel! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.