Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Gyári kinézetű multimédiás fejegységek? Igen!

2017 June 14. 20:12

Minden tökéletes az új autóban, csak a multimédiás egységgel van gond? Nem egészen olyan a kivitelezése, amit szívesen használna? Semmi probléma, nálunk remek gyári kinézetű multimédiás fejegységeket találhat!A gyári kinézetű multimédiás fejegységek elsősorban akkor lehetnek nagyon hasznosak, ha nem vagyunk megelégedve az eredetileg beépített darabbal, de nem szeretnénk, hogy az autónk tökéletes designja csorbát szenvedjen. A nálunk kapható multimédiás megoldások segítségével könnyen szert tehet széleskörű funkciókra, miközben ránézésre úgy tűnik majd, hogy eredeti eszközt használ! A gyári kinézetű multimédiás fejegységek a legjobb lehetőséget adják arra, hogy egyszerűen és könnyedén fejlessze magasabb szintre a gépjárműben található lehetőségeket, így téve még kényelmesebbé és élvezetesebbé az utazást!Minőséget keres? Szakértőket szeretne kérdezni? Akkor tekintse meg bizalommal ajánlatainkat, és rendeljen tőlünk Ön is bátran! A legjobb termékekkel várjuk!

34549070 - smart touch screen multimedia system for automobile

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.