Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Szórakozás az egész család számára

2016 July 20. 18:30

A nyaraláshoz való indulás mindig kalandosnak és szórakoztatónak tűnik, ám sok esetben a célállomáshoz vezető út hosszadalmas és unalmas lehet. A több órás autóban töltött idő nem csak a sofőrt teszi próbára, de az utasokat is. Ahhoz, hogy az utazás valóban élményekkel teli és szórakoztató lehessen, nincs szükség másra, csak egy autó dvdre!Az autó dvd lehetővé teszi, hogy út közben jól érezhessék magukat az utasok, a pihenők alkalmával pedig a sofőr is. Segít, hogy rövidebbnek tűnjön az utazási idő, és kiváló kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindemellett az autó dvd nem csak nyaralások alkalmával nyújt ideális kikapcsolódási opciót, hiszen a hétköznapokban is remek szórakozási lehetőséget biztosít. A gyerek is biztosan nagyobb lelkesedéssel kel fel korán reggel, ha tudja, hogy az oviba/suliba vezető út során a kedvenc sorozatát nézheti.Tegye élvezetesebbé az autóban töltött időt egy autó dvd segítségével! A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

auto dvd

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.