Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Szórakozás az egész család számára

2016 July 20. 18:30

A nyaraláshoz való indulás mindig kalandosnak és szórakoztatónak tűnik, ám sok esetben a célállomáshoz vezető út hosszadalmas és unalmas lehet. A több órás autóban töltött idő nem csak a sofőrt teszi próbára, de az utasokat is. Ahhoz, hogy az utazás valóban élményekkel teli és szórakoztató lehessen, nincs szükség másra, csak egy autó dvdre!Az autó dvd lehetővé teszi, hogy út közben jól érezhessék magukat az utasok, a pihenők alkalmával pedig a sofőr is. Segít, hogy rövidebbnek tűnjön az utazási idő, és kiváló kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindemellett az autó dvd nem csak nyaralások alkalmával nyújt ideális kikapcsolódási opciót, hiszen a hétköznapokban is remek szórakozási lehetőséget biztosít. A gyerek is biztosan nagyobb lelkesedéssel kel fel korán reggel, ha tudja, hogy az oviba/suliba vezető út során a kedvenc sorozatát nézheti.Tegye élvezetesebbé az autóban töltött időt egy autó dvd segítségével! A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

auto dvd

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.