Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Amit a kormány távirányító adapterekről tudni érdemes

2017 January 10. 20:08

Manapság a gépjárművek világában egyre több olyan innováció lát napvilágot, mely a komfortosabb utazást és a biztonságosabb vezérlést hivatott szolgálni. Ezek közé sorolhatóak a kormány távirányító adapterek is, melyek bizonyos típusú autó hifik működtetéséhez szükségesek. Az autó hifik számtalan kialakításban állnak rendelkezésünkre, és bár sokan elavult rendszereknek tartják őket, az újabb és újabb fejlesztések alátámasztják létjogosultságukat a modern világban.A kormány távirányító adapterek rengeteg verzióban fellelhetőek, akár márka, akár típus alapján. Áruk igen változó, attól függően, hogy eredeti vagy utángyártott kialakítást választunk-e. A kormány távirányító adapterek megkönnyítik az autó hifik vezérlését, hiszen a kormánykerék segítségével is irányíthatjuk azokat. Beszerelésük nem igényel komolyabb szakképesítést, így gyorsan és könnyedén használatba vehetjük új eszközünket.Ha Ön is szeretné komfortosabbá tenni gépjárműve és autó hifije kezelését, válassza kormány távirányító adaptereinket!Kormány távirányító

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.