Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Miért válassza a xenon izzókat?

2019 January 08. 23:30

Manapság az autósok különböző márkájú és típusú izzók közül válogathatnak, azonban természetes, hogy a gépjármű tulajdonosok a legjobbat szeretnék kiválasztani a kínálatból. Ha Ön még nem találta meg ezt a terméket, ne kutasson tovább, ismerkedjen meg a xenon izzókkal!A xenon izzók számtalan előnnyel rendelkeznek. Többek között nagyságrendekkel javítják a látási viszonyokat az éjszakai, illetve az esti közlekedések folyamán. Ennek ellenére sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztják annyira az emberi szemet. Az általuk kibocsátott fény nem olvad bele a közvilágításba, ezért az útburkolati jelek és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is, vagyis kisebb a közúti balesetek kockázata is a xenon izzókkal.Élettartamuk magasan túlszárnyalja hagyományos, halogén társaikét a kisebb áramfelhasználásnak és szerkezeti felépítésüknek köszönhetően. Amíg egy halogén termék 55W-ot használ, addig egy xenon izzónak mindössze 35W-ra van szüksége a tökéletes működéshez.Ha szeretné a hétköznapokban is megtapasztalni ezen előnyeit a xenon izzóknak, szerezze be őket kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt további kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.