Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ülésfűtés: Komfortérzet a gépjárműben a mínuszokban is!

2017 November 09. 00:01

Az embereket igencsak megviseli a tél, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél könnyebben átvészelhessék a mínuszokat. Ez az időszak főként azok számára jelent kihívást, akik munkájukból kifolyólag több időt töltenek külső helyszínen, vagy sofőrként dolgoznak. Ha Ön is utóbbi foglalkozást űzi, vagy nehezen tűri a hideget vezetés közben, vásároljon ülésfűtést! Az ülésfűtéssel könnyedén átvészelhető a téli időszak, így nem véletlen, hogy a busz- és teherautósofőrök útnak sem indulnak a praktikus kiegészítő nélkül. Korábban rengeteg tévhit keringett az ülésfűtésekről, miszerint rendkívül károsak az egészségre használat közben, pedig valójában semmilyen kockázattal nem jár alkalmazásuk, épp ellenkezőleg, az egyik leggyakoribb népbetegség, a felfázás és más, szezonális betegségek is elkerülhetők általuk.Ülésfűtésekből számtalan típus és márka fellelhető webáruházunkban, és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Fedezze fel választékunkat! 

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.