Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

Szórakozás utazás közben is!

2014 December 23. 00:01

Multimédiás lejátszóKépzelje el, ahogy Ön magabiztosan és felszabadultan két kézre fogja a kormányt, lába a gázpedálra tapos, az ablak mellett elsuhan a táj. Egyre gyorsabban falja a kilométereket és az aszfaltot, ahogyan megszállja a szabadság könnyű, felszabadító érzése, valami azonban mintha hiányozna.Igen, keze vakon az autóhifi kapcsolója felé tapogatózik, végül megtalálja és eltekeri a kapcsolót. Felcsendül egyik kedvenc száma. Ez hiányzott.Ugye Ön sem tudja elképzelni a hosszabb, rövidebb autóutakat zene nélkül? Szerezzen be igazán minőségi autóhifi berendezést vagy éppen multimédiás lejátszót, így nemcsak Önnek, de utasainak is élmény lesz az utazás. Unaloműzésre, aláfestő zenéhez, de a kínos csendek feloldásához is az autóhifi a tökéletes megoldás.Válasszon kiváló minőségű termékeink közül, illetve kérje bátran szakmai tanácsunkat, ha nem tud kiigazodni kínálatunkban! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.