Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Új autóhifire vágyik? Szüksége lesz beszerelő-, beépítő keretekre!

admin

Az autóját szeretné kicsit jobban a saját igényeihez alakítani? Nincs megelégedve egyes gyári alkatrészekkel és azok teljesítményével? Szerencsére van arra lehetőség, hogy a járművet feltuningolja és sokoldalúbbá tegye!

Az autóhifi központi kérdést jelent sok járműtulajdonosnál, akik szeretnek vezetés közben zenével kikapcsolódni, ezzel is egy kicsit lerövidíteni a hosszú, unalmas, egyedül töltött perceket. Azonban sokszor a gyári hangszórók nem képesek szépen kiadni a zene valódi hangzását, halkak, recsegnek. Az ilyen autórádiók általában nem elég modernek és sokoldalúak. Az alkatrész cseréjéhez szükség van beszerelő keretekre, beépítő keretekre is. Ezek a kiegészítők biztosítják az új kiegészítő számára a foglalatot.

Webáruházunkban szinte minden márkájú és típusú autóhoz megtalálható a megfelelő beszerelő keret, beépítő keret. A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.