Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Sebességváltózár

2019-02-17 14:26:00
Bear – Lock mechanikus sebességváltó-zár
"Bear-Lock"
A gépjármű eredeti csavarozott pontjaira oldhatatlan kötéssel (szakadófejű csavarokkal) rögzített masszív acél zárszerkezet, amely teljes egészében a műanyag box alatt helyezkedik el. A Bear-Lock sebességváltó-zár az autó sebességváltóját "hátramenet" helyzetben rögzíti.
Az autó sebességváltó mechanizmusát legtöbb esetben használhatatlanná teszi a lopási kísérlettel járó nagyobb erőszakos beavatkozás, ezért sok esetben maga a tolvaj teszi teljesen ellophatatlanná a gépkocsit, mivel a sebességváltó kar mechanizmusának környékén a legerősebb alkatrész a zárszerkezet.
Ajánlatok:
Bear-Lock stiftes: 54.800Ft. (beszereléssel)
Press & Lock: 59.800Ft. (beszereléssel)

A Bear-Lock sebességváltó zárak rendelhetők stiftes, és Press&Lock kivitelben is. (pl. SUZUKI SX-4 /924/, /924W/)
Rendelkeznek a KKF tanúsítvány, véletlen zárást megakadályozó „Lock-Control” védelemmel.
 

Tanúsítványok: TÜV,MABISZ,KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELET


Defend Lock sebességváltó-zár
"Bear-Lock"
A Defend Lock sebességváltókar zár a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legszigorúbb gépjárművédelemmel kapcsolatos előírásoknak is megfelel. Ez többek között köszönhető a masszív és szilárd rögzítési pontoknak valamint a Defend Csoport által használt, és védett záraknak. A Defend Lock sebességváltókar zárak használata kimondottan egyszerű. A Defend Lock zárása egy nyomó és egy időben csavaró mozdulattal történik. A nyitáshoz pedig elegendő a zárban elfordítani a Defend Lock sebességváltókar zár kulcsát.
Ajánlat:
  • 5 év garancia
  • 5 év Defend Assisstance
  • Defend Garancia Plusz
Ár beszereléssel: 39.000 Ft-tól.
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.