Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

A csendes, kiegyensúlyozott utazás titka

2019-03-09 21:52:41

Túl zajos autója? Szeretné, ha nyugodtan, autózajtól mentesen utazhatna? Úgy érzi, a helyzet tarthatatlan, hiszen gépkocsija működés közben már zavaróan hangos?

Akkor a lehető legjobb helyen jár! Az Autohificentrum segít Önnek! Az autó hangszigetelése többféle módon történhet. Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek, hogy mik ezek!

A zajcsillapítás egyik eszköze például a bitumen lap, mely roppant kedvelt árfekvése és viszonylag könnyű alkalmazhatósága miatt. Kaphatók olyan termékek is, melyeket ecsettel, vagy festékszóróval lehet a kívánt területre felvinni. Ezen zajcsillapító anyagok használata szintén nem túl bonyolult, áruk azonban jóval magasabb.

A Dynamat cég által gyártott Xtreme zajcsillapító, speciális technikájának köszönhetően nagyon tartós és hatékony megoldást nyújt, így a Dyna Xorb is, melyet leginkább a hangszóróknál alkalmaznak.

Ön is autója zajcsillapításán gondolkodik? Keressen fel bennünket elérhetőségeinken és kérje útbaigazításunkat!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.