Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Tökéletes hangszigeteléssel a megfelelő akusztikáért

2017 April 06. 16:20

Autónkban sok tényező zavarhatja a hangzást, amik nagyrésze a kívülről beszűrődő zajok. Tehát itt is fontos a megfelelő zajszigetelés, ami biztosítja a sofőr és az utasok számára a jó akusztikát és hozzájárul a komfortos utazáshoz. Nincs rosszabb, mint mikor végre elkészül autónk hangrendszere, de a várt hanghatásokat elnyomják különféle tényezők, akár a motor hangja, mechanikai zajok, kerekek gördülésének hangja vagy a környező autós forgalom. A legtöbb régi autó alapból alacsonyabb zajszigeteléssel rendelkezik, ezért érdemes ilyenkor nekünk megoldanunk a tökéletes szigetelést, hogy igényeink szerint élvezhessük a zenehallgatást, vagy ha kedvünk épp úgy tartja, akkor a teljes csendet utazás közben.Webáruházunkban többféle zajszigetelő és rezgéscsillapító anyagot találhat, amiket akár saját kezűleg is felvihet kocsija különböző részeire, alvázra, utastérre, de a jó eredményért érdemes profikhoz fordulni, akik szakszerűen helyezik fel a zajszigetelőket.Ha jó minőségű zajszigetelőt szeretne, válassza a Silent Coast termékeket! Érdeklődjön honlapunkon zajszigeteléseink és egyéb készleteink iránt! Kérdés esetén bátran forduljon hozzánk a weboldalon található elérhetőségek egyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.