Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Mire figyeljen autórádió vásárlásakor?

Admin. 2019 June 13. 19:33

Vitathatatlan, hogy óriási választék áll a vásárlók rendelkezésére az autórádiókból, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő terméket. Az egyéni elvárások mellett érdemes más tényezőkre is odafigyelni autórádió vásárlásakor azért, hogy hosszú távon lehessen élvezni a készülék használatát.

Nagyon fontos, hogy a megvásárolni kívánt autórádió képes legyen kezelni az MP3 kiterjesztésű hangfájlokat, hiszen manapság alapvetőnek számít ez a formátum. Ehhez szorosan kapcsolódik az, hogy az új autórádió rendelkezzen USB csatlakozóval, mivel a CD-k helyett egyre inkább az USB-ről történő zenehallgatás kerül előtérbe. Így sokkal kényelmesebb kezelni a zenei fájlokat, ráadásul a CD-k sem foglalnak helyet.

Végül, de nem utolsó sorban a hangminőségre is érdemes odafigyelni vásárláskor. Ezzel kapcsolatban ajánlott utána olvasni különböző márkateszteknek is, hiszen így könnyedén fog tudni döntést hozni a termék kiválasztásakor.                                                                                                                                            

Választékunkban korszerű, megbízható autórádiókat talál, amelyek a fenti szempontoknak tökéletesen eleget tesznek. Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.