Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

A jó autós GPS.

2019-02-17 14:33:58

Milyen a jó GPS?

Manapság az emberek nagy része be sem ül az autóba GPS nélkül. Sokan kirándulni, túrázni sem mennek, ha nincsen GPS-ük. A GPS akkor a legpraktikusabb, ha gyakran utazunk ismeretlen helyekre. A szerkezetnek megvan az az előnye a térképpel szemben, hogy nem kell állandóan nézni, hogy merre kell menni, hiszen hangos utasításokkal segít eljutni a célig.

A jó GPS könnyen kezelhető, átlátható menürendszerrel rendelkezik. Pontosan dolgozik és kellő hangossággal, érthetően adja az utasításokat. Megtalálja a legrövidebb és a díjmentes utakat egyaránt, ha arra van szükségünk.

Fontos továbbá, hogy mutassa az olyan helyeket, amikre szükségünk lehet az utunk során. Ilyen például a benzinkút, posta, parkoló, élelmiszer bolt, ATM, étkezde vagy szálláshely. Alapvetően a hordozhatóság is feltétele a jó GPS-nek, hiszen így gyalog- és biciklis túrákhoz is bátran használhatjuk. Ha ilyen alkalmakkor is használnánk, hosszú üzemidejű GPS-t vásároljunk, amely kisméretű és könnyű is egyben.

Ha megbízható navigációt keres, tekintse meg kínálatunkat!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.