Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Gyári kinézetű multimédiás fejegységek a valódi élményekért

2018 March 08. 19:47

Ma már az autórádiót és a beépíthető kazettás magnót kevesen használják a személyautókban, hiszen a fejlődő technikának köszönhetően sokkal modernebb berendezéseket is vásárolhatunk, például autós multimédiás rendszereket. A multimédiás rendszerek nemcsak kinézetükben modernek, de tudásukban is korszerűek, az LCD kijelző számos nagyszerű funkciót rejt.Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon forgalmazott termékeink közül gyári kinézetű multimédiás fejegységeket! Többféle típust is megismerhet, és a legjobb, hogy mindegyiket gyári kinézettel kaphatja kézhez!A gyári kinézetű multimédiás fejegységek segítségével tartalmasan töltheti az időt vezetés közben, hiszen hallgathat rádiót, csatlakoztathatja telefonhoz, USB-hez is. Kommunikálhat a segítségükkel, mert beépített mikrofon, küldő mikrofon és kihangosító funkció is tartozik hozzá, de a navigációban is a segítségére lehet. Internet csatlakozás, 3G támogatás, GPS funkció, tolatókamera megjelenítése és Google Maps is bővíti a gyári kinézetű multimédiás fejegységek előnyeit. És ez még nem minden!Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen bővebb információkat az Önt érdeklő termékekről!

multimédia fejegység

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.