Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Valódi zenei élmény az autóban? – A Hertz digitális erősítőkkel minden lehetséges!

2017 July 13. 20:06

Az autóhifi erősítők legfőbb funkciója, hogy javítsák a gépjárműben található berendezés hangminőségét, annak érdekében, hogy valódi zenei élményben részesüljünk vezetés közben is.Napjainkban már széles erősítőkínálattal találkozhatunk, melyből az egyik legnépszerűbb termék a Hertz digitális erősítő, lássuk, miért!A Hertz digitális erősítők különböző típusokban állnak a vásárlók rendelkezésére, így mindenki beszerezheti az igényeinek megfelelő berendezést. Az egyik legkeresettebb Hertz digitális erősítő modell a HP 6001-es, amely az SPL SHOW erősítő széria legerősebb tagja. Az úgynevezett 12 MOSFET végfoknak köszönhetően akár 6000 W teljesítményre is képes a berendezés, emellett a többerősítős funkció miatt 2 erősítőt is összeköthetünk, amellyel növelhetjük a teljesítményt, így akár 12.000 W-ot is elérhetünk! Ideális választás SPL rendszerekhez, illetve hangnyomás versenyekre is!Vásároljon Hertz digitális erősítőt, és élvezze autójában kedvenc zenéit minőségi hangzásban!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.