Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

A radardetektor haszna és működése

2019-03-09 22:00:15
Büntették már meg gyorshajtásért? Mostanában egyre szigorúbban veszik a sebességhatár betartatását, már egészen kis sebességtúllépés esetén is büntetésre számíthatunk, ha traffipaxszal találkozunk. Azonban a büntetés megelőzhető!A radardetektor pillanatnyilag az egyetlen olyan eszköz, ami legálisan használható Magyarországon és Európa nagy részén is. Jelez a sofőrnek, ha traffipaxot érzékel, így van ideje lelassítani sebességhatáron belülre, ezzel megúszva a gyorshajtással járó procedúrát és büntetést. De hogyan működik ez a hasznos szerkezet?A radardetektor működéseA traffipax a sebesség méréséhez rádiófrekvenciás jeleket sugároz, majd ezek visszaverődéséből állapítja meg az aktuális sebességet, a radardetektor pedig érzékeli ezeket a jeleket és figyelmezteti a vezetőt, ezzel megóvva őt egy esetleges büntetéstől.Ha szeretne radardetektort vásárolni, állunk rendelkezésére! Jó minőségű detektoraink időben figyelmeztetik, így még ha valamilyen sürgős dolog miatt gyorshajtásra is kényszerül, ezzel rengeteg bírságot spórolhat meg!
autohificentrum.hu
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.