Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Csökkentse autója fogyasztását!

2019-03-09 22:00:15
Bár a modern autók esetében már fontos szempont a fogyasztási képesség is, ez a régebbi típusok esetében még nem mindig számított releváns tényezőnek, ezért gyakori, hogy egy gépjármű túl sokat fogyaszt. A fogyasztás csökkentésére több lehetőség is a rendelkezésünkre állhat:
  • Fémnemesítés – ez egy speciális kenőanyag segítségével történik, mely a fém felületébe épülve védi azt a kopástól és az elhasználódástól. A fogyasztás csökkentésében több szempontból is szerepet játszik, miközben a teljesítményt növeli.
  • Üzemanyag-fogyasztás csökkentése – ezzel a módszerrel a motor teljesítménye növelhető, miközben a belső lerakódások megakadályozhatóak, és ezzel párhuzamosan csökkenhet a fogyasztás!
  • Üzemanyag adalékok – elérhetőek benzines, dízel és gázüzemű motorokhoz is. Lényegében a motor tisztántartásában vesznek részt, illetve az üzemanyag jobb égésében és a teljesítmény növelésében játszanak szerepet!
Kínálatunkban mindhárom lehetőséget megtalálhatja, így, ha Önnek is fontos a fogyasztás csökkentése, keressen minket bizalommal!close up detail of new car engine
<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.