Autóhificentrum   1116 Bp. Építész utca 8-12. +36 20 987 8676   tyuukam@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

Ülésfűtéssel télen is kényelmesen közlekedhet!

2018 November 15. 20:36

Autóval közlekedni sok előnnyel jár, télen különösen. Ugye mennyivel megnyugtatóbb a tudat, hogy nem kell a hideg, zimankós, fagyos téli időben elindulni gyalog vagy tömegközlekedési eszközzel? Helyette elég beülni a jó meleg és kényelmes autóba.Sokféle kiegészítő elérhető ma már, amivel még komfortosabbá tehető az autó a téli időjárás idején is. Az ülésfűtés minden autóban nélkülözhetetlen elem! Válassza ki az autójába illő, igényeit tökéletesen kiszolgáló ülésfűtést, és melegedjen át kellemesen vezetés, utazás közben!Webáruházunkban több típusú ülésfűtés között válogathat, melyek könnyen, gyorsan beszerelhetőek. Több fokozatú, állítható erősségű fűtésre képes ülésfűtéseink túlmelegedés gátlóval is felszereltek. Az ülés formáját nem deformálja el a beszerelésük, alkalmasak arra, hogy hosszú távon is növelni tudják az autó komfortját.Ha még nincs ülésfűtése vagy nem elégedett a meglévővel, válogasson termékeinkből! Keressen minket elérhetőségeink egyikén, és rendeljen ülésfűtést!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 987 8676, email-ben: tyuukam@gmail.com vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.