Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Minőségi és megbízható sebességváltózárak

2019-03-09 22:00:15
Értékeink védelme napjainkban kiemelten fontos téma, hiszen igen csak elszaporodtak a bűncselekmények, melyek a statisztikák szerint nagy számban autólopásokra koncentrálódnak, ezért elengedhetetlen, hogy modern és hatékony megoldásokkal védekezzünk a kellemetlenségek ellen. Manapság megannyi technikai lehetőség kínálkozik a járműbiztonsággal kapcsolatban, melyek közül az egyik széles körben közkedvelt megoldás a sebességváltózár.A jármű elindítása során elengedhetetlen a sebességváltó kar mozgatása és használata, ezért a sebességváltózárak arra lettek kifejlesztve, hogy ha illetéktelen indítaná el az autót, blokkolja a mozdítást, azaz csupán a megfelelő aktiválásra válik hozzáférhetővé a sebességváltó.A sebességváltózárak előnyei:
  • A precíz tervezésnek köszönhetően minőségi és megbízható biztonságot nyújt.
  • Kézi, automatikus és "joystick" váltókhoz is egyaránt alkalmazható megoldás.
  • Könnyen kezelhető, erős, precíz, esztétikus.
  • Több, mint 1500 autótípushoz egyedileg kifejlesztett konstrukciók kaphatóak.
  • A karosszériára adott garanciát nem érinti.
  • Kulcsai csak a kódkártya birtokában másolhatók, mellyel maximalizálható a biztonság.
  • A Mabisz vizsgálata "AM" osztályba sorolta.
Minőségi és megbízható sebességváltózárakért tekintse meg kínálatunkat és válogasson megbízható Bear – Lock mechanikus sebességváltózáraink közül!

autohificentrum.hu

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.