Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Álláslehetőség

Autóhifi, autóriasztó szerelésben jártas szerelőt keresünk, kiemelt bérezéssel 8 órás munkaidőben.
Jelentkezni lehet az oldalon található címek bármelyikén,
Telefonon: 06 20 988 7032

Ozon clean

Autóklíma tisztítás Ozon clean-el, gyorsan, hatékonyan.

Autóklima tisztítás és fertőtlenítés ózonnal Budapesten.
- Félórás tisztítás: 7 500 Ft.
- Negyedórás tisztítás: 6 000 Ft.
Egyeztetés. telefonon, vagy e-mailben (jobb oldalon).
RÉSZLETEK

START WAZE

SQ Kupa

Helyszínek, időpontok
Versenyszabályzatok

iBlue


Nettó ár: 35 425 Ft
Beszerelés nettó 10 000 Ft-tól

A Magyar SQ Kupán összemérheti autóhifije tudását a többi versenyzőével!

superadmin 2020-01-17 23:19:03

Büszkén jelenthetjük be, hogy idén ismét megrendezésre kerül a Magyar SQ Kupa! A rendezvény egyik fő szervezőiként büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ennek az eseménysorozatnak a kibontakoztatásában.

A Magyar SQ Kupa azoknak az autóknak, illetve autótulajdonosoknak szól, akik szívesen összemérnék a járműveikben használt autóhifik hangminőségét. Itt az alkalom a megméretettésre, az ismerkedésre, a tapasztalatgyűjtésre is!

A Magyar SQ Kupa egy versenysorozat, ami az országban több helyszínen és több alkalommal invitálja barátságos megmérettetésre az autóhifi tulajdonosokat. Idén Budapesten, Szentendrén, a Velencei-tónál és a Muhi-tónál gyűlünk össze, hogy eldöntsük, melyik autóhifi szól a legvalósághűbben!

Keressen meg minket bizalommal és tudjon meg többet a Magyar SQ Kupáról, látogasson el nézőként vagy akár nevezze be a saját járművét, autóhifijét is! A holapunkon megadott elérhetőségeken, illetve  a verseny saját honlapján is szerezhet információkat a részletekről!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.