Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Zajcsillapítás az autóban

2019-02-17 14:33:58

Autónkat közlekedés közben megannyi megterhelő inger éri, melyek között az egyik jellemző a rezonancia, amely nem csupán fizikai hatásokat gyakorol a járműre, de hang formájában is jelentkezik. Évekkel ezelőtt a gyártók kevés figyelmet fordítottak a járműn belüli zajcsökkentésre, napjainkban ez már alapkövetelmény, de igazán csendes autót csak egyedi kérésre készítenek, mely jelentős anyagi ráfordítást igényel, ezért érdemes utólagosan gondoskodni a zajcsillapításról.

A biztonságos és felelősségteljes közlekedés egyik alapfeltétele, hogy a megfelelő módon figyeljünk a vezetésre és a felmerülő körülményekre, melyhez jelentősen hozzájárulhat a csendes autótér. A zaj negatív hatásokat gyakorol idegrendszerünkre, rontja a koncentrációs készségünket, idegessé és ingerülté tehet minden sofőrt, valamint a fáradtságérzetet is jelentősen megnövelheti és ez a problémakör komoly életveszélyhez is vezethet. A zajcsillapítás további előnyei közé tartozik a komfortosabb utazás, és az esetlegesen hallgatott halk zene, beszélgetések élvezete.

Gondoskodjon Ön is megfelelő módon a zajcsillapításról autójában és tekintse meg webáruházunk kínálatát, valamit bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.