Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Mit jelent az autóhifi?

2019-02-17 14:25:55

Amikor azt mondom, autóhifi, sokuknak a dübörgő zene és a decibelektől szétszakadó karosszéria lüktetése juthat eszébe.Pedig nem.Mit is rejt magában ez a szó valójában?A minőségi hangzás kialakítását.Mely hangzás tökéletesen visszaadja egy komoly zenei koncert, vagy akár egy rock koncert hangulaltát. A színpad, hangokra átültetett hű leképezésével, azt a katarzist képes nyújtani számunkra melyben csak akkor van részünk ha személyesen részt veszünk egy előadáson. Ez csak tökéletes rendszer kiépítésével érhető el, amikor hozzáértő kezek varázsolják autónkba kedvenc operánk, vagy éppen rock zenénk hallgatása nyújtotta valódi élményt.A hangminőség.Ilyenkor a decibelek dübörgése helyet cserél a hangminőséggel, a minőségi hangzással.Vannak, akik maguk szeretnék kifejleszteni a saját maguk rendszerét, és vannak akik, ezt szakemberre bízzák.Ebben tud az AutohifiCentrum segíteni mindazoknak, akik szívesen a szaktudásra és a sok éves tapasztalatra bízzák, egy tökéletes rendszer kiépítését, mely az autóban megadja a tökéletes hangzás élményét.Rendszeresen ,májustól- szeptemberig minden második hétévégén,megtratott rendezvényeink, hangminőség versenyeink célja első sorban az, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik maguk szeretnék kiépíteni a rendszerüket, akik pedig ránk bízzák autójukat, azokkal láttatni szeretnénk hogy hová, milyen hangzás világhoz  lehet eljutni egy-egy rendszer kiépítésével.Sokkal inkább jó hangulatú baráti összejövetelekről van szó, mint versenyekről.

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.